Friday, August 20, 2010

Buku Keusahawanan


Buku yang sesuai kepada mereka yang berminat mengetahui secara lebih mendalam tentang teknik penghasilan Char Koey Teow Penang. Buku ini juga memuatkan keperluan seseorang yang ingin memulakan perniagaan makanan ini. Teknik memasak, resepi, kos penyediaan, untung bersih dan sebagainya terkandung di dalam buku ini. DAPATKAN SENASKAH HARI INI SEMENTARA STOK MASIH ADA!!. TEMPAH SEKARANG!! www.cktglobal.com/tempahan.html

Thursday, August 12, 2010

Kicap CKT 1 Malaysia

Kicap Char Koey Teow yang di formulakan khas untuk memenuhi citarasa pelanggan anda. Kicap yang telah mengikut semua peruntukan dalam akta makanan 1983. Fakta Nutrisi juga telah mengikut Malaysia Standard.

Peralatan Yang Biasa Digunakan

Peralatan yang biasa digunakan untuk memasak Char Koey Teow. Anda perlu tahu bahawa bahan-bahan yang sama tidak menjamin citarasa yang sama jika teknik dan peralatannya berbeza.

Sunday, August 8, 2010

Kursus Penghasilan Char Koey Teow

Kursus yang terbaru diadakan di Kolej Komuniti Selayang. Peserta dikalangan peniaga dan juga belia telah mempelajari teknik memasak Char Koey Teow yang betul. Kursus akan diadakan lagi di Lembah Kelang kerana permintaan yang menggalakkan. Sesiapa yang tidak berpeluang pada kali ini, masih ada peluang pada masa akan datang. Terima kasih kepada Kolej Komuniti Selayang kerana memberi kerjasama yang amat baik.