Saturday, September 16, 2017

CKT GLOBAL LANCAR PEK USAHAWAN JARAK JAUHAssalamualaikum.

CKT GLOBAL akan mula melancarkan Pek Usahawan CKT bermula 18 September 2017. Langkah ini berikutan bagi memudahkan setiap usahawan baru atau peminat CKT untuk menguasai cara menghasilkan CKT yang SEDAP lebih cepat. 

Selain itu mereka mampu menjimatkan masa, wang dan juga tenaga daripada menghadiri kursus di utara tanah air. Pek ini yang melengkapi kebanyakan nota penting di dalam siri-siri kursus yang telah diadakan. Terdapat juga soalan-soalan yang kerap kali di tanya oleh usahawan CKT. Contohnya kenapa CKT menjadi kering, rasa yang sentiasa berubah dan banyak lagi.

Masih terdapat ramai peserta kursus kami yang menunggu kursus yang akan datang, tetapi disebabkan terdapat banyak program-program luar, tarikh kami tidak dapat disamakan dengan peserta kursus.

Kami amat berharap dengan adanya Pek Usahawan ini usahawan dan peminat CKT boleh mempelajarinya dirumah sahaja.

Bagi memudahkan kepada mereka yang baru untuk terlibat dalam industri ini, CKT GLOBAL juga memperkenalkan semula PEK PERCUBAAN yang mengandungi 3 set botol kicap CKT 340ml.

Sila klik bahagian PESANAN PRODUK untuk memesan pek tersebut.

Akhir kata kami berharap produk ini bermanfaat kepada yang berminat. Kami memberikan HADIAH setiap pek yang di pesan.


1 comment:

  1. Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sud ah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di šŸ£PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBALšŸ£

    ReplyDelete