Tuesday, July 18, 2017

DISIPLIN

Assalamualaikum.
Salah satu perkara yang biasa kami kongsi dengan bakal usahawan ialah disiplin menyimpan wang jualan di dalam bank. Setiap bulan menerima penyata daripada bank merupakan satu bukti bahawa usahawan itu benar-benar menjalankan perniagaan. Penyata bank ini juga boleh menjadi ukuran berkenaan kekuatan jualan sesebuah perniagaan tersebut dalam jangka masa panjang.
Awal pagi tadi saya melihat aplikasi whatapps saya dan ingin berkongsi antara perbualan kumpulan kursus usahawan kami. Semoga mereka terus istiqamah mengamalkan disiplin yang tinggi dalam perniagaan tidak kira perniagaan kecil atau pun besar.


1 comment:

  1. Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sud ah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di šŸ£PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBALšŸ£

    ReplyDelete