Friday, December 23, 2016

CKT GLOBAL FOKUS PADA PEMBUKAAN OUTLET PADA 2017

Assalamualaikum wr.wb

CKT GLOBAL akan fokus ke arah membantu usahawan untuk terus menjalankan perniagaan. Jika pada tahun sebelum ini, kami lebih tumpu kepada kursus dan latihan. 2017 kami akan meyediakan model perniagaan yang lengkap dengan sistem pengurusan dan jualan. Baru-baru ini kami telah bekerjasama dengan sebuah syarikat 'point of sales' bagi tujuan tersebut. Ini lebih membantu merialisasikan impian untuk memiliki sebuah perniagaan CKT yang berdaya saing. Kami telah mengguna uji sistem ini dan kami berpuas hati.
Kami berharap usahawan lebih mudah menguruskan perniagaan apabila dibantu dengan sistem jualan yang terkini mengikut peredaran zaman.
Kepada usahawan yang bercadang untuk terlibat dalam perniagaan ini adalah dialu-alukan untuk menghubungi kami.

Intergrasi dengan syarikat POS dan Apple
1 comment:

  1. Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sud ah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di šŸ£PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBALšŸ£

    ReplyDelete